VISIE

 

Actief in uw (openbare) ruimte

Ruimte om te wonen, te werken en te leven. Overal om ons heen ervaren we ruimte, zowel openbaar als privaat. In deze ruimte voelen wij ons helemaal thuis. We zien het als onze voornaamste opdracht om ook u dat gevoel te bezorgen. Daarom werken wij aan een functionele, mooie maar vooral duurzame omgeving.  

Als adviseurs en ingenieurs werken wij dan ook aan projecten in uw openbare ruimte, uw omgeving. Stedelijk gebied, landelijk gebied, boven of onder de grond. Wij schuiven graag aan bij de eerste schetsen en ideeën, en stoppen pas op het moment dat het project naar ieders tevredenheid is afgerond.

Onze disciplines

Wij zijn een advies- en ingenieursbureau op het gebied van civiele techniek, verkeerskunde, ruimtelijk ontwerp en projectmanagement. De dingen waar we goed in zijn doen we graag zelf. En voor die dingen die we onvoldoende beheersen beschikken we over een uitgebreid netwerk van partners die we desgevraagd in kunnen schakelen. Met een flexibele schil kunnen wij u dan ook altijd van maatwerk voorzien.