Uitje met de stoomtrein voor pleeggezinnen

Op 2 juli 2016 boden wij Zeeuwse pleeggezinnen de mogelijkheid om een uitstapje te maken met de Stoomtrein Goes-Borsele. Alle pleegouders en -kinderen van Juvent hadden hiervoor een uitnodiging ontvangen. Dat er veel animo was bleek al snel, waardoor we zowel in de ochtend als in de middag een volle trein konden laten rijden.

De ouders en kinderen werden op het station in Goes ontvangen met een Zeeuwse bolus en een drankje. Daarna stapte men aan boord van de trein richting Hoedekenskerke. Gedurende de treinreis konden de kinderen gebruik maken van de speciale "Lego-wagon" of een ballon laten vouwen door een heuse clown. Op het station Hoedekenskerke konden de kinderen zich in de speeltuin of op de modeltreinen vermaken terwijl de ouders konden genieten van een lekker drankje.

Als Juust hebben we deze dag georganiseerd in samenwerking met de Stoomtrein Goes-Borsele (SGB) die ons voorzag van een speciaal tarief. Onze medewerkers waren de gehele dag aanwezig om de treinreis en alles wat daarbij komt kijken samen met de medewerkers van SGB in goede banen te leiden. Een leuke dag, zowel voor ons als voor de pleeggezinnen.