De Juuste methode

Hoe wij werken? Wij noemen het de Juuste methode. Wat dit precies inhoudt ervaart u natuurlijk het beste in de praktijk. Aan de hand van 4 basisprincipes, onze 4 b’s, krijgt u alvast een idee van onze aanpak: 

Betrokken

Juust is ontstaan uit 4 kleine ondernemingen, waarvan 3 zogenoemde zzp’ers. Zelfstandig adviseurs werken dicht bij de klant. Flexibel, vakbekwaam, betrokken en een passend tarief. Eigenschappen die we ook in Juust hebben ingebracht. We staan nog steeds dicht bij de klant. We werken niet alleen vóór u, maar ook graag mét u. 

Bewust

Alles wat we doen, willen we bewust doen. Duurzaamheid is dan ook een belangrijk aspect in onze werkwijze. Bewust omgaan met producten en materialen. Bewust willen we ons ook zijn van het product dat wordt geleverd. Niet klakkeloos een opdracht uitvoeren, maar zeker zijn dat het product dat wordt geleverd ook daadwerkelijk datgeen is waar behoefte aan is.

Buiten de vakjes

We streven naar het optimale resultaat. En daarvoor is het wel eens nodig buiten de gebaande paden te treden. Of zoals wij het zeggen: buiten de vakjes kleuren. Onze multidisciplinaire insteek sluit hier perfect op aan. We kleuren automatisch buiten het vak, het vakgebied wel te verstaan. Over onze schouder kijkt altijd iemand mee met een andere invalshoek, en dat levert vaak verrassende resultaten op.

Begrensd en onbegrensd

In onze offertes en opdrachtformulering leggen we duidelijk vast wat we van elkaar kunnen verwachten. Duidelijke grenzen noemen we dat. Maar op andere vlakken kijken we graag over de grenzen heen. Onze ontwerpen stoppen niet bij de tekening. We denken ook direct aan de uitvoerbaarheid. In de uitvoeringsfase houden we dan weer rekening met het beheer. Stap voor stap, maar met oog voor het gehele traject.